Nejnovější recenze ze sekce Příslušenství k potápěčským oblekům
Nevím je to dárek :-)
Splnil očekávání
Splnil očekávání
- Splnil očekávání.
Osvědčený produkt od světoznámého výrobce, který zajišťuje spolehlivost a funkčnost výrobku.
Splňuje mé očekávání. Kvalitní materiály od světoznámého výrobce zaručuje spolehlivost a dlouhou životnost výrobku.
- Splnila očekávání
nejlepsi co znam
Nemá boční kapsu na ploutve. Jinak OK.
- Splňuje parametry v popisu.
- Opravdu funguje! V loňských letech jsem při potápění měla masku stále zamlženou, ale letos po použití tohoto spreje jsem výborně viděla.
- žádná
Perfektní věc na plavání! Chodíme v rámci běžeckých tréninků plavat ve větší skupině a bójka je perfektní záruka bezpečí. Připnutá za pas nebrzdí při běžném plavání, ale zároveň je po ruce v případě křeče, apd...
Při plavání není vůbec cítit že mám něco přivázaného k pasu.
Lze použít nejen při plavání ale i jako vak na loď nebo paddleboard.
Slepí vše.
Pěkný pás … na velikost pasu 74 cm (hraniční rozměr mezi velikostí S/M) vezměte spíše S :-)
Je to přesně to co jsem očekával a dostal. Nemusím se bát o věci na břehu a vše podstatné mám pod kontrolou. Kapacita batohu je dostatečná na kompletní cyklo výbavu včetně helmy a treter .
již poněkolikáté jsem lepidlo k plné spokojenosti použil na opravu člunu Sevylor
- lepí kvalitne
- žiadne
odporúčam
Vejdou se dvě sady páskových ploutví i s brýlemi a šnorchly, jednoznačně super.
- Snadno se nandavají a sundavají
- Montáž rukávových kruhů s funkčním těsněním je obtížná i pro dva silné chlapy.
Používám tento systém 5 let. Před těmito rulavicemi (90mm) jsem měl starší typ (89mm) kde mi praskali rukávové kruhy a sehnat nové náhradní je obtížné a v Čechách nemožné . Jednen rukávový kruh na Ebay stojí cca 1/3 ceny celé nové soupravy. U tohoto typu (90mm) mi připadají rukávové kruhy mohutnější.
Zobrazuji 201 - 220 ze 293 recenzí « Předchozí 1...9 10 [ 11 ] 12 13...15 Další »